Centar za kulturu Korčula

Kazališna predstava/ Riba duginih boja/ Kazalište lutaka Zadar/ 3+/ petak, 9.02. u 10:00 i 11:30/ Centar za kulturu Korčula

Kazališna predstava održat će se 9.02. 2024. u 10:00 sati i u 11:30 sati
Ulaznica: 2€
Uzrast: 3+

Duboko, duboko, na najdubljem morskom dnu živi ribica Srebrica, neobično lijepa i svjetlucava. Ona pliva polako, presijava se u svim duginim bojama, sva puna sebe, poprilično umišljena i gruba. Ne pada joj napamet svoje čudesno lijepe ljuskice ni sa kime dijeliti, pa se druge ribice ne žele s njom ni družiti. Ali svatko od nas želi društvo, prijatelje, igru, veselje. I zato će Srebrica skupiti svu hrabrost i otići mudroj hobotnici Osmokraki po savjet!
Kad sazna da je “dijeliti – lekcija važna još od vrtića, iz svakog crtića”, neće joj biti drago, ali što je tu je, svaki dan učimo i rastemo i, iako nam ponekad nije lako, isprobavamo nove stvari.
Upoznajmo raka Roka, kita Tita, meduzu Suzu, trlju Olju i brojna druga morska stvorenja koji znaju ono što je najvažnije: “Sreća se množi kad s drugima dijeliš!”

Maja Katić

Dramatizacija Maja Katić Igraju
Režija Renata Carola Gatica Ana Cmrečnjak / Gabrijela Meštrović Maštruko
Lino Brozić / Josip Mihatov
Glazba i tekst pjesama Ivana Đula i Luka Vrbanić
Likovnost predstave Alena Pavlović
Oblikovanje svjetla Frane Papić
Inspicijentica Radojka Kozulić
Voditelj tona Marin Bakmaz
Tehnička realizacija Darko Petković, Anita Goreta, Nataša Perović, Marijan Nižić, Robert Košta, Adriano Košuta, Sanja Paviči

Dodaj komentar

Skip to content