Centar za kulturu Korčula

STAND UP / Šta ti misliš sa svojim životom? / Ivica Lazaneo – SplickaScena / 30.08. 21:00h / Ljetno kino Korčula

Komičari SplickeScene i ovog ljeta dolaze u Korčulu, a nakon lanjskog nastupa Ante Travizija red je da vam se ovog puta predstavi Bračanin Ivica Lazaneo koji izvodi svoj prvi solo show “Što ti misliš sa svojim životom?”


Ulaznica: 8€

Karte su dostupne na linku ili na ulazu u ljetno kino sat vremena prije:
➡ https://core-event.co/…/korcula-ivica-lazaneo-sta-ti…/
———————————————

„Šta ti misliš sa svojim životom?“ je rečenica kojom drugi sugeriraju da tvoji dosadašnji izbori i nisu baš bili promišljeni. No ono što je u jednom trenutku izgledalo kao loša odluka kasnije često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovom showu otkrit ću vam kako je bilo odrastati na Braču uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanja okoline te u kakve sam se sve nesvakidašnje situacije zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Previše slobodnog vremena daje umu priliku da odluta do mračnih kutaka i čudnih ideja koje bi inače ostale zakopane, no ja ih otkopavam i sa ponosom prezentiram. Što sam sve doživio, preživio i šta mislim sa svojim životom? Ozbiljno se zajebavat i nasmijati vas svojom pričom. Vidimo se!

Ivica Lazaneo -> https://youtu.be/-tK-OC25BjY
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

INFORMACIJE na splickascena@gmail.com

foto: noabaric.com

Skip to content