Centar za kulturu Korčula

Predstava TESLA-PRILAGOĐAVANJE ANĐELA, subota, 21.1. 19:30

Korčula, 21.01. 19:30

Ulaznica, 5€

TESLA – PRILAGOĐAVANJE ANĐELA,

Igraju:

Vladimir Posavec-Tušek (Nikola)

Momčilo Otašević (John Smith)

Dana 7. siječnja 1943. godine u Nikolinu hotelsku sobu ulazi tajanstveni čovjek koji se predstavlja kao novinar. Sobarica hotela New Yorker zateći će ga mrtvog sljedećega jutra, s osmijehom na licu i to će biti ‘‘istina’’.

Zavirite kroz ključanicu njegove sobe i prisustvujte trileru koji se odigrao u posljednjem satu Nikolina boravka na zemlji.

Nikola: Priviđenja za mene nisu bolest, već sposobnost uma da prodre izvan tri zemaljske dimenzije.

Režija i adaptacija teksta: Vladimir Posavec-Tušek

Kostimi: Marita Ćopo

Scenografija: Miljenko Sekulić

Oblikovanje svjetla: Milan Kovačević

Glazba: Stanislav Kovačić

Oblikovanje vizuala: Tijana Čvorak

Produkcija:

Ka’Bina

Kulturno informativni centar Zagreb

Teatar Erato

B GLAD Produkcija

Ova je predstava umjetnički doprinos razotkrivanju jednog genijalnog znanstvenika i mudrog duhovnog bića. U ulozi Nikole Tesle pojavit će se Vladimir Posavec – Tušek, kazališni, televizijski i filmski glumac. U bogatoj glumačkoj karijeri dosada je ostvario preko 70 uloga. Na kazališnim daskama odigrao je velik broj naslovnih i vodećih uloga u predstavama Rikard III, Koriolan, Sirano XXI, Hasanaginica, Braća Karamazovi i dr. Domaća teatarska publika trenutno ga može vidjeti u hit-predstavi Teatra EXIT Konstelacije, a široj publici poznat je po ulogama u TV serijama Kud puklo da puklo, Crno bijeli svijet, Drugo ime ljubavi.

Misterioznog gospodina Smitha igra Momčilo Otašević, višestruko nagrađivani kazališni, filmski i televizijski glumac. U svojoj dosadašnjoj karijeri istaknuo se u predstavama Filomena Marturano, Egzistencija, Djeca sa stanice Zoo, Učene žene, Antigona, Oluja, Ribarske svađe, Ekvinocijo, Hamlet… Hrvatska ga publika dobro poznaje kroz glavne uloge u mnogim serijama posljednjih deset godina. Momčilo Otašević smatra se jednim od najboljih mladih glumaca s vjernom publikom širom regije.

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi i tekst

Prikaži analitiku i oglase

Promoviraj objavu

All reactions:

1010

Dodaj komentar

Skip to content