Centar za kulturu Korčula
Nedostaje vam doživljaj zajedničkog gledanja filma? Dođite u Kino Mediteran LIVE!

Nedostaje vam doživljaj zajedničkog gledanja filma? Dođite u Kino Mediteran LIVE!

Uvijek smo bili među onima koji smatraju da je užitak gledanja filma na velikom platnu te faktor druženja i odlaska u kino jedinstveno iskustvo. Krizna vremena su kao jednu od posljedica donijela zatvaranje kino dvorana diljem svijeta, pa nam se nametnulo pitanje: ako već gledatelji ne mogu k nama u kino, možemo li mi doći k njima i donijeti im dašak kino atmosfere? Tako je nastala ideja kino projekcije u prijenosu uživo.

Za razliku od VOD usluge koju smo vam ponudili prvih dana izolacije, u LIVE kinu film će početi u unaprijed definiranom terminu kao live stream. Film neće biti moguće zaustaviti, vratiti na početak ili pogledati sutradan, dakle na projekciju ne biste smjeli zakasniti – baš kao ni u kino! Pola sata prije početka filma otvorit će se chat, koji možete koristiti i za vrijeme trajanja filma, a ako pak želite nesmetano uživati u filmu – moguće ga je deaktivirati. Nakon svake projekcije, chat druženje i komentiranje se nastavlja uz ugodnu glazbenu podlogu.

Kroz Kino Mediteran LIVE pokušat ćemo vam približiti doživljaj zajedničkog gledanja filma, kada već nismo u mogućnosti organizirati druženje u kinima.

Cijena ulaznica za Kino Mediteran LIVE iznosit će 15 kuna, a prodavat će se putem našeg sustava Bizzon. Za početak s projekcijama krećemo dva puta tjedno, a u slučaju većeg interesa otvorit ćemo dodatne termine. Promotivna cijena ulaznica za prvi LIVE iznosit će 10 kuna.

http://kinomediteran.hr/novosti/nedostaje-vam-dozivljaj-zajednickog-gledanja-filma-dodjite-u-kino-mediteran-live/?fbclid=IwAR0R_sHo15PAzcxhMwpKbQcEtN_jnweFIWdeG7Ods0KIaroKe8UUvXksmQA

Dodaj komentar

Skip to content