Centar za kulturu Korčula

Lutkarski mjuzikl za djecu / 3+ / Djed mraz i šumske životinje / Produkcija Z / Četvrtak, 28.12., 11:00 / Centar za kulturu Korčula

Produkcija Z, lutkarsko kazalište iz Splita koje priređuje lutkarske predstave za djecu vrtića i osnovnih škola, nastavlja sjajnu suradnju s Croatia Recordsom te predstavlja novo CD izdanje “Djed Mraz i šumske životinje”. U pitanju su pjesme i priče istoimenog lutkarskog mjuzikla kojeg izvodi Produkcija Z. Priču je napisao Ivo Lesić koji je i skladatelj, redatelj, glazbeni i izvršni producent te ton majstor ovog mjuzikla. Osim njega glasove za ovaj mjuzikl posudili su Filip Lesić, Hajdi Lesić, Ivo Lesić jr. i Brankica Jovanovski.

“Ovaj novogodišnji mjuzikl sa svim elementima dječjih i novogodišnjih radosti ima jednu posebnost – šumske životinje. Ljudi ih često ugrožavaju, pa životinje trpe zbog ljudske pohlepe i okrutnosti. Djeci se daje prilika da osjete empatiju prema tim stvorenjima, a naravno glavni protagonist i junak je Djed Mraz. Djeca će kao i uvijek znati odabrati stranu pravde i pri tom se veseliti sretnom završetku priče. Od srca preporučamo ovaj mjuzikl jer će djeca iz njega izvući mnoge korisne pouke i saznanja”, kažu iz Produkcije Z.

Ulaz besplatan

Skip to content