Centar za kulturu Korčula
Senzorna projekcija / Gordon & Paddy / utorak, 21.11., 17:30 / Mala dvorana Centra za kulturu Korčula

Senzorna projekcija / Gordon & Paddy / utorak, 21.11., 17:30 / Mala dvorana Centra za kulturu Korčula

Hrvatski filmski savez nastavlja s programom Senzornih projekcija koje poštuju dječju senzibilnost i različitost. Namijenjeno je djeci kojoj ne odgovaraju zamračena kina, preglasni zvuk i sadržaj upitne kvalitete i poruka.
Pod motom „kino za sve i dostupno svima“ na senzornim projekcijama djeca mogu šetati, kretati se, donijeti svoju omiljenu igračku ili dekicu, grickalice i sok, doći u pratnji roditelja, nastavnika, prijatelja, baka, djedova…
Na senzornim projekcijama djeca su na prvom mjestu, tako da njihove potrebe moraju biti zadovoljene pod motom kino za sve i dostupno svima.
Senzorne projekcije prenose izuzetno važnu društvenu poruku, koja se ne odnosi samo na odlazak u kino i gledanje filma nego i na stvaranje zajedništva među djecom, poticanje tolerancije i prihvaćanja različitosti, te širenje pozitivnih društvenih vrijednosti.

Gordon & Paddy švedska je animirana komedija-drama iz 2017. redateljice Linde Hambäck. Film je adaptacija knjige koju je napisao Ulf Nilsson, a ilustrirala Gitte Spee.

Šef policijske uprave, žabac Gordon, sprema se za mirovinu i mora pronaći novog pomoćnika koji će ga zamijeniti. Pametna mišica odličnoga njuha Paddy čini se kao idealan kandidat. Zajedno pokušavaju riješiti Gordonov posljednji slučaj, misteriju nestalih lješnjaka koju je prijavila lokalna vjeverica. Je li ih možda uzela lukava lisica? Gordon i Paddy uskoro će saznati.

Trajanje: 1h 2m
Sinkronizirano
Ulaz: besplatan

Skip to content