Centar za kulturu Korčula
Kino/Dinastija Gucci, (+15) petak, 3.12. 20:00

Kino/Dinastija Gucci, (+15) petak, 3.12. 20:00

Maksimalan dozvoljen broj posjetitelja bez EU covid potvrde je 50! Molimo kupujte ulaznice na www.mojekarte.hr kako bi se izbjeglo zadržavanje više ljudi na ulazu. Hvala na razumijevanju.
https://www.koronavirus.hr/ogranicavanje-okupljanja-i-druge-nuzne-epidemioloske-mjere-i-preporuke-na-snazi-od-1-srpnja-2021/961

IZVORNO IME: House of Gucci
REDATELJ: Ridley Scott  |  ŽANR: kriminalističkitriler
ULOGE: Lady GagaAdam DriverJared LetoJeremy IronsJack HustonSalma HayekAl Pacino
TRAJANJE FILMA: 158 min  |  GODINA: 2021  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 02.12.2021
Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.

SADRŽAJ FILMA:
Dinastija Gucci inspirirana je šokantnom istinitom pričom o obiteljskom carstvu talijanske modne kuće Gucci. Obuhvaća tri desetljeća ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i u konačnici ubojstva.

Kontroverzna priča talijanske obitelji snimljena je pod redateljskom palicom Ridleyja Scotta i radnjom je smještena u 1995. godinu kada je Maurizio Gucci, unuk osnivača luksuzne kuće, na putu prema svom uredu ubijen, a njegova supruga Patrizia Reggiani bila je optužena za naručivanje atentata. Tako je i stekla nadimak “Crna udovica”. Poznata po svom over-the-top stilu i britkom jeziku na pitanje zašto ga sama nije ubila, odgovorila je, “Moj vid nije toliko dobar, a nisam htjela promašiti”.
Skip to content