Centar za kulturu Korčula
Kino/Croods: Novo doba, SINK, subota, 27.3. 17:30

Kino/Croods: Novo doba, SINK, subota, 27.3. 17:30

IZVORNO IME: The Croods: A New Age
REDATELJ: Joel Crawford  |  ŽANR: animirani
ULOGE: Frano MaškovićNataša DorčićJelena Vukmirica MakovičićFilip KrižanMarko CindrićMirela Brekalo Popović
TRAJANJE FILMA: 95 minuta  |  GODINA: 2020  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 25.03.2021

SADRŽAJ FILMA:
Nakon sedam godina omiljena prahistorijska obitelj, Croods, se vraća na velika platna. Do sad su se susreli s mnogobrojnim nedaćama i opasnostima ali na ono što ih čeka nikako se nisu mogli pripremiti. Naime srest će drugu obitelj koja je puno naprednija od njih.
Animiranu avanturu režirao je Joel Crafword koji je i sam glumio u mnogim animiranim filmovima studija DreamWorks, a producent je Mark Swift.

Croodsi traže novo mjesto za život te putuju svijetom u potrazi za sigurnijim mjestom za svoj dom. U svojoj potrazi nailaze na idilično mjesto okruženo zidinama i s jako puno hrane. No tamo nailaze i na novu, puno napredniju obitelj, koja ih se želi riješiti što prije.
Nova obitelj je daleko razvijenija od Croodsa, žive u kući na drvetu, znaju uzgajati hranu, imaju WC, lift i mnoge druge izume koje Croodi nisu nikada vidjeli.
No neočekivani obrat natjerat će obje familije da surađuju i krenu na pustolovinu života s druge strane zidina. Na tom putu će shvatiti da ih ipak veže puno stvari te da mogu premostiti razlike koje ih razdvajaju
Skip to content