Centar za kulturu Korčula
Kino / Trolovi 3: Bend na okupu / sinkronizirano /  subota, 28.10., 17:30

Kino / Trolovi 3: Bend na okupu / sinkronizirano / subota, 28.10., 17:30

Za ove blagdane pripremite se za obiteljsko okupljanje prepuno akcije, svih zvijezda duginih boja kao nijedno drugo jer se Anna Kendrick i Justin Timberlake vraćaju u novom poglavlju u popularnoj glazbenoj franšizi Dreamworks Animationa: Trolovi 3 – Bend na Okupu.

Nakon dva filma o pravom prijateljstvu i neumoljivom flertu, Poppy (Anna Kendrick) i Branch (Justin Timberlake) sada su i službeno, konačno, par (#broppy)! Kako se zbližavaju, Poppy otkriva da Branch ima tajnu prošlost. Nekada je bio dio njezinog omiljenog fenomena boybanda, BroZone, sa svoja četiri brata: Floydom (elektropop senzacija Troye Sivan nominirana za Zlatni globus), Johnom Doryjem (Eric André; Sing 2), Spruceom (dobitnik Grammyja Daveed Diggs; Hamilton) i Clayom ( Dobitnik Grammyja Kid Cudi; Don’t Look Up). BroZone se raspao dok je Branch još bio beba, kao i obitelj, a Branch od tada nije vidio svoju braću.

Ali kada Branchovog brata Floyda zbog njegovog glazbenog talenta otme par opakih zlikovaca pop zvijezda—Velvet (dobitnik Emmyja Amy Schumer; Trainwreck) i Veneer (dobitnik Grammyja i nominirani za Tonyja Andrew Rannells; Mormonova knjiga)—Branch i Poppy kreću na teško i emotivno putovanje kako bi ponovno ujedinili drugu braću i spasili Floyda od sudbine puno gore od same opskurnosti pop-kulture.

Ulaznica: 4€ 

Skip to content