Centar za kulturu Korčula

Kino/Matrix: Uskrsnuća (+12), četvrtak, 23.12.20:00 i nedjelja, 26.12. 19:00

Maksimalan dozvoljen broj posjetitelja bez EU covid potvrde je 50! Molimo kupujte ulaznice na www.mojekarte.hr kako bi se izbjeglo zadržavanje više ljudi na ulazu. Hvala na razumijevanju.
https://www.koronavirus.hr/ogranicavanje-okupljanja-i-druge-nuzne-epidemioloske-mjere-i-preporuke-na-snazi-od-1-srpnja-2021/961

IZVORNO IME: The Matrix Resurrections
REDATELJ: Lana Wachowski  |  ŽANR: SF akcija
ULOGE: Keanu ReevesCarrie-Anne MossPriyanka ChopraYahya Abdul-Mateen IINeil Patrick HarrisJonathan GroffJada Pinkett-Smith
TRAJANJE FILMA: 148 min  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 23.12.2021
Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.

SADRŽAJ FILMA:
Kultna franšiza je napokon dobila svoj nastavak. Prikaz distopijske budućnosti u kojoj je čovječanstvo zarobljeno u simuliranoj stvarnosti, Matrici, očaralo je gledatelje daleke 1999. godine. Takva simulirana stvarnost oduševila je impresivnim vizualnim efektima, slojevitom, zahtjevnom pričom koja kombinira filozofiju, religiju, etiku i tehnologiju.

Matrix će svojom složenom radnjom, uvelike inspiriranom filozofijom, gledatelje prisiliti na drugačiju vrstu sudjelovanja u filmu – na promišljanje o osobnim stvarima, identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktualna kao danas, u vremenu u kojem živimo.
Skip to content