Centar za kulturu Korčula
Kino/007-Za smrt nema vremena (+12), četvrtak, 30.09. i petak, 1.10. – 20:00

Kino/007-Za smrt nema vremena (+12), četvrtak, 30.09. i petak, 1.10. – 20:00

https://www.mojekarte.hr/hr/007-za-smrt-nema-vremena/tickets-595681.html

Ulaznica 30,00 kn
IZVORNO IME: No Time To Die
REDATELJ: Cary Joji Fukunaga | ŽANR: akcija
ULOGE: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes
TRAJANJE FILMA: 163 min | GODINA: 2021 | DRŽAVA: SAD | PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 30.09.2021
Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.

SADRŽAJ FILMA:
Jedna od najdugovječnijih filmskih franšiza u povijesti filma dobiva nastavak jer se tajni agent James Bond vraća na veliko filmsko platno. Karizmatičnog agenta britanske tajne službe MI6, kodnog naziva 007, portretirat će Daniel Craig, što će mu biti peta uloga tajnog agenta.

Bond je napustio aktivnu službu no njegova „penzija“ je kratkog vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Snimanje novog filma odvijalo se na lokacijama u Londonu, Italiji, Jamajci te Norveškoj. Producenti filma izrazili su svoje zadovoljstvo s činjenicom da se Bond vraća na Jamajku, na mjesto na kojem je Fleming stvorio legendarnog agenta.

Novi film o Bondu, 25. po redu, režira Cary Joji Fukunaga, scenarij pišu Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge i Fukunaga. Pored Craig-a u ponovljenim ulogama vraćaju se i Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw i Jeffrey Wright, a nova lica koja će se pojaviti u špijunskoj kampanji uključuju Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch i Billy Magnussen.

Skip to content