Centar za kulturu Korčula

Filmovi čakovečke Škole animiranog filma na Korčuli

Centar za kulturu Korčula u suradnji s Centrom za kulturu Čakovec i Školom animiranog filma Čakovec provodi online program Film za vrtiće i škole

Centar za kulturu Korčula u suradnji s Centrom za kulturu Čakovec i Školom animiranog filma Čakovec sudjeluje u jednom dijelu online programa “Film za vrtiće i škole” kao nadopuna nastavi medijske kulture u sklopu hrvatskog jezika od prvog do osmog razreda te u vrtićima.

Program od deset kratkih nagrađivanih filmova iz produkcije čakovečke Škole animiranog filma bit će dostupan nastavnicima u Osnovnoj školi Petra Kanavelića, Osnovnoj školi Ante Curać Pinjac i Osnovnoj školi Smokvica te odgajeteljicama u Gradskom vrtiću Korčula u terminima naznačenima u on-line programskoj knjižici koja će biti dostavljena na e-mail adrese škola i vrtića. U edukativnoj programskoj on-line knjižici opisano je: što je animirani film, koje vrste postoje, kako nastaju animirani filmovi i koje se sve tehnike koriste. Pored svakog filma nalazi se i radni zadatak, a zajednička fotografija za vrijeme gledanja filma i crteži učenika na temu filma bit će objavljeni na stranicama škola, vrtića, Centra za kulturu Korčula i Centra za kulturu Čakovec. Veselimo se suradnji djece iz Korčule, Lumbarde, Račišća, Žrnova, Pupnata, Čare, Smokvice i Čakovca i željno iščekujemo fotografije i crteže.

Skip to content