Centar za kulturu Korčula

6. Fotoradionica “Svijet u bojama” 16.-19.4.

Šesta po redu fotoradionica “Svijet u bojama” započinje 16. travnja i završava otvaranjem izložbe fotografija u ponedjeljak, 19. travnja u 19 sati u Atriju Doma kulture.

Svi zainteresirani moraju se prijaviti na broj mobitela 0915742343 voditeljice Sanje Grgić Ćurić

FOTO HRVATSKA je projekt osnovan s ciljem unaprijeđenja kvalitete života kroz osvještavanje kreativnih potencijala u nama i kroz približavanje ljepota koja nas okružuje kroz foto edukacije, izlete, foto šetnje. Idejni začetnici projekta  su Sanja Grgić Ćurić (diplomirana novinarka – fotoreporterka) i Nikola Ćurić (diplomirani odgajatelj). Sanja je autorica više vrhunskih fotomonografija i turističkih vodiča za nacionalne parkove Plitvička jezera, Brijuni i Paklenica dok je Nikola edukacijski menadžer odnosno  dugogodišnji  rukovoditelj u kulturi .                                                                                                                                         

Cilj i svrha fotoradionica “Svijet u bojama”, kako ističu Sanja i Nikola, je usporiti korak, uočiti ljepotu oko nas, te pod stručnim vodstvom fotoreporterke Sanje Grgić Ćurić fotografski ovjekovječiti trenutak i ljepotu. Kruna radionice je svečana izložba odabranih radova svih polaznika koja je mnogima od njih često i prva izložba u životu.

Skip to content