Centar za kulturu Korčula

Kino: Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela, 3D 16.11. 19:00

IZVORNO IME: Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldREDATELJ: David Yates  |  ŽANR: AvanturafantazijaobiteljskiULOGE: Eddie RedmayneJohnny DeppJude LawZoë KravitzAlison SudolTRAJANJE FILMA: 134 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMAPOČETAK PRIKAZIVANJA: 15.11.2018Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.
SADRŽAJ FILMA:

U novom nastavku Čudesnih zvijeri, pratimo Newta Scamandera i Albusa Dumbledorea u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gellertu Grindelwaldu. U knjizi Harry Potter i darovi smrti čitatelji su mogli saznati da su Albus i Gellert nekoć bili vrlo bliski, prije no što su postali najgori neprijatelji.

Radnja ovog nastavka je puno dinamičnija. A uz sjajan scenarij i režiju, ono što dodatno pojačava doživljaj filma je kostimografija i scenografija. Osjećaj magije je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma naslućuje kako je drugi nastavak Čudesnih zvjeri prava filmska poslastica koja se nikako ne smije propustiti.

 

Skip to content