Centar za kulturu Korčula

Kazališna komedija: Političar.
09.08. / 21:00h

U novoj hit predstavi “Političar”, u produkciji B GLAD Produkcije, naš poznati glumac Slavko Sobin utjelovljuje pet grotesknih likova, a zasigurno smo jednom od njih nekada i dali svoj glas. No, za razliku od dosadašnjih obećanja i planova, nas Političar će bez sumnje osvojiti vašu naklonost i ispuniti sva očekivanja! Iskarikirane i svima poznate političke kalkulacije, životopisni i gledateljima prepoznatljivi likovi oduševiti će i do suza nasmijati hrvatsku publiku u nardenim mjesecima.

Bez koalicije nema ni vlasti, a koje mjesto je bolje za pregovaranje od restorana kojeg vodi temperamentni Hercegovac Ante. Nakon što se svi dobro najedu, pet potencijalnih članova koalicije pristupaju poslu. Nadaju se da će se umiliti šefu velike stranke kjoja pretendira na vlast. Svi oni maju svoje interese, žele vidjeti što mogu dati koaliciji, a posebno koliko mogu izvući.
Da li će tipična Dalmatinka – gospođa FOnd – osigurati sredstva za kampanju, koja prazna obećanja može ponuditi umirovljeni Zagorac a koja mladi i nadobudni TUgomir te koje informacije cure iz javne kuće koje u slobodno vrijeme vodi politički nastrojen ginekolog, samo su neka od pitanja za koje će gledatelji nestrepljivo očekivati odgovore! Pa neka pregovori počnu!

Ulaznica: 30,00 kn

Skip to content